Hemrenovering, Badrumsinredning

Det finns många olika aspekter av hemrenovering, badrumslayout. Du behöver inte nödvändigtvis ändra ditt badrumslayout för att få ett fräscht och uppdaterat utseende på ditt badrum. För denna hemrenovering ändrade vi utseendet enkelt och billigt.

Stegen vi tog för denna hemrenovering, badrumslayout var:

Tog bort tapeten och målade badrumsrenovering malmö badrummet med ny vit färg. Vi råkar använda en vit färg som heter Swiss Coffee.
Glaserade badkar och duschplattor vitt.
Tog bort den gamla diskbänken, tvättstället och medicinskåpet och ersatte dessa föremål med uppdaterad inredning.
Bytte ut den gamla duschdörren mot en ny duschdörr i klarglas.
Köpte och monterade nya handfat och duscharmaturer tillsammans med nya handdukshängare.
Kaklade om badrumsgolvet med ett uppdaterat vitt kakel.

För att minska kostnaderna med din hemrenovering, badrumslayout, överväg att glasa badrumsplattorna istället för att riva ut de gamla plattorna och installera nya. Detta badrum hade blått kakel i duschen och brunrött kakel som inredning. Vi tog in någon som inte bara rengjorde plattorna, utan också glaserade dem vita och skapade ett helt nytt utseende till badrummet.

En annan kostnadsbesparande åtgärd vi vidtog var att vi köpte ett smink- och medicinskåp som inte var 100% perfekta. Skåpet hade ett litet nagg i ena hörnet av skåpet och medicinskåpet hade ett märke på sidan. Båda dessa brister är svåra att upptäcka om de inte påpekas. Så länge dessa brister inte är lätta att märka kan du ibland ha tur och hitta precis det du behöver till ett bra pris! Det finns gott om köks- och badbutiker som inte bara säljer nya varor utan också har ett bakrum där de lagrar mindre än perfekta varor som också är tillgängliga för försäljning.

Eftersom det här huset bara hade ett badrum, köpte vi ganska många handduksställ för att maximera antalet handdukar som kunde hängas på en gång. Vår tanke var att det med största sannolikhet skulle bo mer än en person i huset. Armaturerna vi köpte var billiga men moderna. Stora lagerbutiker som Home Depot eller Lowe’s har ett stort urval av bad- och duscharmaturer till bra konkurrenskraftiga priser.

Låt dig därför inte skrämmas när det är dags att uppdatera ditt hem med din hemrenovering, badrumsinredning. Du behöver inte alltid spendera tiotusentals dollar för att tillföra värde till ditt hem med ett uppdaterat badrum.