Skrot bil Er det eller er det ikke?

Du er måske lige kommet til den erkendelse, at din bil helt sikkert falder ind under definitionen af ​​et skrottet motorkøretøj. Måske er den gammel som bakkerne eller en ikke-løber, men hvad ville ellers få dit køretøj til at skrottes?

Så tæt som vi alle kommer på vores biler, er vi stadig nødt til at beslutte os for at skille os af med dem på et tidspunkt. Nu vil nogle af os være under den misforståelse, at selvom vores bil måske er gammel og knap kører, er den stadig af en vis værdi Skrot bil på videresalgsmarkedet. Nogle gange vil dette være sandt, og dit køretøj vil have haft en form for gensalgsværdi på markedet, men i de fleste tilfælde er sagens virkelige sandhed, at det kun vil have en skrotværdi.

Så før du forsøger at sælge din gamle bil i den lokale avis for et betydeligt beløb, lad os køre gennem et par simple kontrolpunkter for at sikre dig, at du ikke forsøger at sælge på, hvad der praktisk talt er et skrotbil. Og husk at videregive en bil som værende god, når den ikke for alvor kan komme tilbage og bide dig i hånden.

Så hvis følgende gælder for din bil, så har du højst sandsynligt en skrotbil i din besiddelse;

-Er dit køretøj over 10 år gammelt
-Er det løbet tør for MOT
-Har det kun en meget kort MOT
-Er karrosseriet dårligt
-Har det motor- eller gearkasseproblemer
-Ville køretøjet vise sig at være uøkonomisk at sætte tilbage på vejen
– Er prisen på det arbejde, der skal til for at gøre den køreklar, mere end værdien af, hvad bilen ville være.

Hvis du har svaret ja til et af spørgsmålene ovenfor, så er der en god chance for, at din nuværende bil måske kun kan sælges til skrot, og du bør undgå at sælge din bil videre til en ny ejer, da det i værste fald kan være uheldigt. køreklar og farlig at køre.

Ved at skrotte din bil kan du tjene nogle ekstra penge. Hvor mange penge du får, afhænger af mange forskellige ting. De fleste skrotbiler betaler en takst, der er på linje med de nuværende skrotpriser. Dette tal kan ændres, og de kan svinge. Mange virksomheder vil tjekke, om du har skabt ekstra vægt til bilen. Dette kan være affald, ikke-metalgenstande eller enhver anden form for affald. Jeg har altid anbefalet at tjekke køretøjet omhyggeligt, før det videregives til skrot for at være sikker på, at du ikke har efterladt nogen personlige eller værdifulde ting i det.

At skrotte din bil for kontanter vil belønne miljøet og vil sætte kontanter på din bankkonto. Inden du fjerner dit køretøj, vil skrothandleren afforurene køretøjet og fjerne alle farlige materialer. Dette omfatter alle væsker såsom olie, brændstof, vand, som alle skal bortskaffes korrekt.